În Pitești, cu drag și dor

Au trecut 8 ani de la lansarea primei mele cărți la Biblioteca Județeană din Pitești și vara aceasta mă reîntorc în aceeași sală, cu cea de-a treia carte publicată. Cu “Orașul din viața mea” încheiam capitolul adolescenței piteștene, oferind orașului meu un elogiu de neșters. Cu “Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă” am deschis un capitol de durata anilor ce mi-au rămas înainte și, până nu îi povestesc și Piteștiului despre el, parcă bucuria acestei publicări rămâne incompletă.

Tot ce ține de reîntoarcerea în acest cadru de roman se leagă de revederea oamenilor care și-au rezervat loc pe viață în Piteștiul meu și eu într-al lor. Cumva nu se poate Pitești fără ei și ei fără Pitești. De aceea, joi 11 iunie, pe lângă bucuria imensă de a mă afla în preajma multor oameni dragi, într-un oraș al începuturilor și sfârșiturilor, voi avea ocazia să povestesc despre cel mai recent proiect al meu.

Vă aștept, așadar, pe toți! Să ne minunăm unii de alții cât ne-am schimbat de-a lungul anilor, să facem selfie-uri :), să ne dăm unii altora autografe și să mai adăugăm încă o amintire lungului șir care ne leagă.

flyer A5 - pitesti2

Pitești, oraș natal și amintire din copilărie, abia aștept să te revăd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *